Tehtävämme

Tehtävämme

Tarjota mullistavia tuotteita, joiden avulla tietokoneita käytetään turvallisesti.

Contour Design tarjoaa mullistavia tuotteita, joiden avulla tietokoneita käytetään turvallisesti ilman fyysisen kivun tai loukkaantumisen vaaraa. Yhdistämme ihmisten väliset eroavaisuudet, käyttäytymisen ja tavat laadukkaaseen muotoiluun. Ergonomiaa ei saavuteta yhden ratkaisun tuloksena vaan siten, että laadukkaat ja suorituskykyiset laitteet, vaihtelu, joustavuus ja kunnolliset tavat yhdistetään toisiinsa. Tuotteemme ovat erittäin ergonomisia. Ne kannustavat hakemaan vaihtelua ja parantamaan tapoja.

Toistuvista liikkeistä aiheutuvat vammat, hiirikäsi ja muut hiiren aiheuttamat vammat voidaan välttää oikeilla välineillä, tietoisuudella ja ehkäisemällä vammat ennalta. Contour Designin tuotteita ei ole kehitetty pelkästään lievittämään kipua vaan myös estämään se.

Käyttäjien palaute ja mieltymykset ovat toimineet tuotekehitystä liikkeellä pitävänä voimana. Contour Design kehittelee uusia ideoita ja konsepteja jatkuvasti, jotta hiirestä saadaan parempi eli käyttäjäystävällisempi ja ergonomisempi

Google+