Aloittaminen

Aloittaminen

Onnittelut RollerMousen hankinnan johdosta. Tutustu aloittamisvihjeisiin. Pääset liikkeelle nopeasti.

Perustoiminnot

Siirrä osoitinta näytössä ohjaustangon avulla. Voit myös napsauttaa sen avulla. Voit napsauttaa hiiren ykköspainiketta kookkaan vasemman painikkeen avulla, ja napsauttaa hiiren kakkospainiketta kookkaan oikean painikkeen avulla. Voit vierittää ja napsauttaa keskellä sijaitsevan vieritysrullan avulla.

Aloittaminen

 • Step 2

  1. Yhdistä RollerMouse tietokoneen USB-liitäntään.

  Yhdistä RollerMouse tietokoneen USB-liitäntään. Tietokoneesi asentaa sen automaattisesti. Useimmat tietokoneet tunnistavat sen uutena laitteena ja asentavat sen. Aikaa kuluu yleensä 10-30 sekuntia.

 • Correct placement of RollerMouse Free2

  2. Kohdista näppäimistö oikein.

  Aseta RollerMouse sinun ja näppäimistön väliin. Näppäimistön etureunan on oltava yhdensuuntainen ohjaustangon kanssa. Kohdista vierityspyörä näppäimistön kirjainnäppäimet sisältävän osan keskelle. Useimmissa näppäimistöissä oikea paikka on G- ja H-näppäinten välissä.Aseta näppäimistö RollerMousen päälle. Näppäimistön etureunan on oltava yhdensuuntainen ohjaustangon kanssa. Kohdista vieritysrulla näppäimistön kirjainnäppäimet sisältävän osan keskelle. Useimmissa näppäimistöissä oikea paikka on G- ja H-näppäinten välissä

 • Contour_RollerMouse_Free2_white profile_hands_300dpi.jpg

  3. Säädä näppäimistön korkeus ja kulma.

  Perehdy näppäimistön korkeuteen ja kulmaan. Aseta se mukavimpaan asentoon. Mitä suorempia ranteesi ovat, sitä parempi kehosi asento on. Jos näppäimistö on liian matalalla, nosta näppäimistöä asettamalla sen alle säätöpalat.
 • Contour_RollerMouse_Free2_white top_keyboard_hands_300dpi.jpg

  4. Valmiina

  Voit aloittaa käyttämisen näiden työvaiheiden jälkeen. Toivottavasti nautit uuden RollerMousen käyttämisestä.

  Kun olet käyttänyt RollerMousea jonkin aikaa, voit säätää ohjaimen nopeutta ja tarkkuutta sekä ohjaustangon napsautusjäykkyyttä. Säätäminen vaihtelee RollerMouse-mallin mukaan. Voit ladata käyttöohjeen napsauttamalla tästä.

Google+